Afgelastingen

Deze pagina is gekoppeld aan club.service van Sportlink en wordt realtime bijgewerkt.

De Zweede (trainingen)

Er is momenteel geen afgelastingsnieuws te melden.

Voetbalwedstrijden (thuis en uit)

Zodra een wedstrijd als afgelast is gemeld (thuis en uit) worden deze hier realtime weergegeven. Het kan een paar seconden duren voordat afgelastingen verschijnen.
Algehele afgelasting

Raadpleeg teletekstpagina 603 voor eventuele algehele afgelastingen in het District Oost (pagina wordt alleen getoond in geval van afgelastingen).

Bereikbaarheid BSC Unisson

Ook kan op wedstrijddagen vanaf 08.00 uur worden gebeld naar ons clubhuis op De Zweede, 053-4282689. Voor overige telefoonnummers, zie onze contactengids op de startpagina van deze site.

Voetbalweer in Boekelo

De Zweede en kunstgras

Op De Zweede beschikt BSC Unisson over een modern kunstgrasveld. Daardoor zullen afgelastingen in Boekelo veel minder vaak voorkomen dan voorheen. Doordat de meeste wedstrijden zo nodig verplaatst kunnen worden naar kunstgras, kan minimaal 80% van alle wedstrijden altijd doorgaan (uitgezonderd bij sneeuw en ijs).

Handleiding terreinkeuring voor consuls

Het keuren van de velden, indien daartoe een noodzaak bestaat vanwege de weersomstandigheden, is een taak van de consul. Bij BSC Unisson is dit Andre Borgeling. Regelmatig bestaat er bij voetballers een idee dat een veld ten onrechte is afgekeurd. De KNVB heeft, om alle onduidelijkheden weg te nemen, een handleiding gemaakt waarin alles rondom het keuren van terreinen tot in details beschreven staat:

handleiding terreinkeuring consuls dec 14 (1)

Van belang zijn in het bijzonder de hoofdstukken 1 taken van de consul, paragrafen 1.1 en 1.2, en 2 richtlijnen voor de keuring, paragrafen 2.1 (natuurgrasvelden) en 2.3 (kunstgrasvelden).

Reacties zijn gesloten.