Vacaturekrant BSC Unisson

Laatste update 31 augustus 2017.

Bij de omnivereniging BSC Unisson zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse subafdelingen, commissies, projecten, activiteiten, etc. Onderstaand de vacatures die gemeld zijn.

 

Voetbal Jeugd (technische zaken)

Junioren trainer JO15-2G
Voor het seizoen 2017/2018 zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer voor ons juniorenteam JO15-2G voor 2 trainingen in de week, bij voorkeur ook coaching op wedstrijddagen.

Pupillen trainers JO9-1 en JO8-3
Voor het seizoen 2017/2018 zijn we op zoek naar enthousiaste trainers voor de JO9-1 en het nieuwe leeftijdsteam JO8-3. Aantal trainingen in overleg. M.i.v. het nieuwe seizoen betreft het hier 6-tallen.

Leiders junioren JO17-2 en JO15-2G
Voor het seizoen 2017/2018 zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor begeleiding op de zaterdagen voor onze breedte-teams O17-2 (1x) en JO15-2G (2x).

Leiders  mini’s JO7-1, JO7-2
Voor het seizoen 2017/2018 zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor begeleiding op de zaterdagen voor onze mini’s (4-tallen) JO7-1 (2x) en JO7-2 (2x)

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) voetbal Jeugd (technische zaken) kunnen reageren door te mailen naar de jeugdcoördinator van BSC Unisson, Robert Zoetman, [email protected]. Voor vragen kunt U ook terecht bij de coördinator Bovenbouw (O13 t/m O19) Arjan Wissink, tel. 0653987751 of de coördinator Onderbouw Charles Bekkers (O7 t/m O11 en kabouters), tel. 0618225440.

Voetbal senioren (technische zaken)

Leider  2e selectieteam
Voor het seizoen 2017/2018 zijn we op zoek naar een enthousiaste leider voor begeleiding op de zondag van ons 2e selectieteam.

Belangstellenden voor de openstaande vacature voetbal senioren (technische zaken) kunnen reageren door te mailen naar [email protected], t.n.v. Hans Amelink.

Boekelopers

Enthousiaste hardlooptrainer (m/v)
Ben je sportief, enthousiast, heb je meerdere jaren loopervaring en ben je in het bezit van het diploma BLT3 van de Atletiekunie (of gelijkwaardig)? Draagt je je kennis van de hardloopsport graag over en wilt een sportieve prestatie neerzetten met onze Boekelopers? Ben je tevens beschikbaar op één of meerdere dagen (maandag-, woensdag (avond) en vrijdag(ochtend)? Reageer dan op deze oproep!

Voldoe je wel aan gevraagde competenties, maar ben je niet in het bezit van het diploma, zien we ook graag je reactie tegemoet. Het volgen van een trainingsopleiding behoort tot de mogelijkheden.

Belangstellenden voor de openstaande vacature hardlooptrainer kunnen reageren door te mailen naar [email protected]

Enthousiaste survivalruntrainer (m/v)
Bij de Boekelopers wordt gewerkt aan een survivalbaan voor een survivalgroep (Boekelopers Survivalrun). Hiervoor zijn wij opzoek naar een trainer. Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiast persoon die een sportopleiding heeft gevolgd of ermee bezig is (CIOS of fysiotherapie). In eerste instantie zal het gaan om volwassen sporters. Voor de toekomst hebben we ook ambities om een jeugdgroep te starten.
Naast het begeleiden van trainingen hoort het opstellen van trainingsplanning ook tot de taken. Voor survivalruntrainer gelden dezelfde voorwaarden als voor de hardlooptrainer.

Belangstellenden voor de openstaande vacature survivalruntrainer kunnen reageren door te mailen naar surv[email protected]

Kantine

Kantinedienst
Voor het seizoen 2017/2018 zoeken we nog diverse mensen die bij voorkeur 1 keer per 6 weken een kantinedienst willen draaien. Het betreft de maandagavond (18.45-22.30), dinsdagavond (18.45-23.00), woensdagavond (18.45-23.00), donderdagavond (18.45-24.00), vrijdagavond (18.45-24.00), de zaterdag (3 blokken tussen 08.30-18.00) of de zondag (3 blokken tussen 07.45-18.30). Wil je minder vaak of juist vaker een dienst draaien ben je uiteraard ook van harte welkom.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) bij de kantine kunnen reageren door te mailen naar [email protected] of te bellen met Monique Kip, planning kantinediensten, tel. 0534281566.

Website

Webmaster (spoed)
In met verband met het stoppen per 1 september 2017 van een van onze webmasters zijn we ter versterking van de groep [email protected] met spoed op zoek naar een webmaster voor onze website www.bscunisson.nl. Hij of zij zal samen met de overige 2 webmasters verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de website. De aandachtsgebieden zijn voetbal, algemeen beheer website en beheer email en webmail. Naast een webmaster afdeling voetbal kent BSC Unisson ook nog een webmaster afdeling lopers en een webmaster voor algemene zaken. Ook de sociale media Facebook en Twitter behoren tot het takenpakket.

Journalisten
Ter versterking van de groep [email protected] zijn we op zoek naar journalisten, die periodiek hun bijdragen aan de website willen leveren. Hierbij moet gedacht worden aan columns, wedstrijdverslagen, activiteitenverslagen, etc.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) website kunnen reageren door te mailen naar [email protected].


bsc unissonhandtekDe vacaturekrant BSC Unisson is een online-uitgave, tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van het Algemeen Bestuur van BSC Unisson. Heeft U vragen of wilt U meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected] of maak gebruik van ons contactformulier.


 

Reacties zijn gesloten.